Minőségi indiai füstölő pálca kínálat. Autentikus füstölő bolt Budapest 7. kerületében. Keresd a Bharata füstölő webshop legjobb ajánlatát!

Indiai füstölő pálca - füstölő webshop

Indiai füstölő pálca

Exkluzív indiai füstölő pálca illatok, melyek teret adnak az életednek. Most leegyszerűsítheted a füstölővásárlás folyamatát.

Reális füstölő ár – minőségi kínálat

A Bharata indiai bolt füstölő ára egységesen 590 Ft. A fizetés bankkártyával, előre utalással, vagy utánvéttel is lehetséges.

Égési idő

A Bharata füstölők égési ideje a füstölőpálcika fajtájától függően 40-70 perc között mozog. Ez olyan hosszú égési idő, hogy egy füstölő pálcika meggyújtása után el is olthatod. Később, vagy másnap újra gyújthatod ugyanazt a szálat. Így egy szál 70 perces égésű füstölő akár egy hétig is eltart. Ugyanis a valóban minőségi füstölő átható illata akár 10 égés után is eléri a kellő hatást.

Az indiai füstölő pálcika megbabonázó ereje

Az indiai füstölő évezredek óta használatos spirituális kellék. Védikus szertartások, mindennapi meditáció, relaxáció fontos kellékei. A világosságot jelentő parázs, az anyagot felajánló füst, és a misztikum illata segít az átszellemülésben.

Indiai füstölő bolt Budapest - Indiai füstölő pálca

A megnyugvást jelentő indiai füstölő meggyújtása mindennapos rítusa segít a figyelem megfelelő összpontosításában.

A Bharata indiai füsölőpálcika összetétele

Bharata indiai füsölőpálcika természetese anyagokból készül.

Összetevők: természeteses olajak, fűszerek, méz, gyógynövények, gyanta, fapor.

Füstölő Budapest VII. kerületében

Személyes átvétel a VII. kerületben lehetséges.
Címünk: Bharata Kultúrtér - Füstölő bolt Budapest, 1074, Tivadar utca 3 – néhány lépés az Almássy térről. A Tivadar utca egy pici köz, mely összeköti az Almássy teret a Szövetség utcával.

Kattints a térképért>> ide

Személyes átvétel esetén várunk Indiai füstölő webshop fenti Budapesti telephelyén.

Kiszállítás esetén pedig a megrendeléstől számítva 72 órán belül szállítunk. A csomagolás biztonságos kartondobozban történik.

100% elégedettségi garancia

Nem cicózunk. Mivel ismerjük a Bharata indiai füstölő pálca minőségét és eredetét, ezért füstölőpálcikáinkra és a csomagolásra 100%-os garanciát vállalunk.

Biztosak vagyunk abban, hogy imádni fogod az illatainkat és abban is, hogy tuti biztos csomagolásunknak köszönhetően füstölő webshopunk termékei épségben érkeznek meg hozzád.

Ha mégis bármi miatt elégedetlen volnál a Bharata indiai füstölővel, akkor ezt jelezd felénk, és visszatérítjük az árát, vagy másik illatot küldünk.

Így spórold meg a szállítási költséget és csomagolási díjat

Alapértelemzetten a szállítási költség 990 Ft csomagonként. Mivel a füstölőpálcikákat extra biztonságos gyűjtőcsomagolásban küldjük, a csomagolásért is kénytelenek vagyunk jelképes 300 ft-ot felszámolni.

A jó hírünk az, hogy legalább 5 csomag füstölő megrendelése esetén elengedjük a csomagolási díjat.

Legalább 15 csomag füstölőrendelés esetén pedig a csomagolásí díjon kívül a Bharata füstölő bolt átvállalja a szállítási költséget is. Legalább 15 csomag füstölő rendelése esetén csak a füstölők árát kell kifizetned, mert ezesetben ingyen csomagoljuk és ingyen szállítjuk neked.

Tipp: Válaszd ki kedvenc füstölőid és add le a rendelésed most. Láttad a Füstölő szett ajánlatot?

 

 

 

Találatok: 1 - 2 / 2

Indiai füstölő pálca

Szantálfa füstölő

A szantál füstölő égési ideje kb. 50 perc. A doboz szálas ...

Fogyasztói ár: 749,30 Ft

Nag Champa füstölő

Nag Champa agarbatti, a Nag Champa füstölők királynője. ...

Fogyasztói ár: 590,55 Ft