fbpx Bruce Lipton üzenete a DNS-ről - Bharata Kultúrtér

Bruce Lipton üzenete a DNS-ről

Tudomány

Dr. Bruce Lipton nemzetközileg elismert sejtbiológus. Kimutatta, hogy a környezeti jelek hatással vannak a fehérjékre és a kromoszómában levő DNS-re. Gondolataink és hitünk hatással vannak testünk minden sejtjére. A jó hír az, hogy mindnyájan képesek vagyunk gondolataink átprogramozására, és ezzel életünk pozitív átformálására.

Lipton kimutatta, hogy a sejt, ha védekezésre szorul, vagy csak úgy gondolja, hogy védekeznie kell, akkor leáll a növekedéssel. Az információk különféle szűrőkön keresztül jutnak el hozzánk, és a sejtekben félelmet, védekezést vagy nyugalmat, növekedést eredményeznek. Csak azt vesszük észre, aminek a meglátásához a kellő szűrőkkel rendelkezünk.

A jó hír az, hogy mi magunk vonzottuk magunkhoz ezeket a szűrőket, de képesek vagyunk átalakítani, kitörölni és pozitív fajtákkal kicserélni.

Tipp: Spirituális előadások a Bharatában>> Spirituális programajánló

Az életrajz átíródik

Bruce Lipton neves sejtbiológus, tudós, 20 évig tanított. Saját bevallása szerint orvostanhallgatóknak adta át „a biológia központi dogmáját”. Lipton számos kutatást végzett, s valamikor az 1980-as években döbbent rá arra, hogy a sejtek működéséről vallott nézetek egy része ellentétes a valósággal. Szembeszállt azzal az általa megkövesedett dogmának nevezett felfogással, hogy a gének irányítják az életünket, és nincs mit tenni, ezt el kell fogadni.

Lipton ateistaként élt, ezért számára is óriási változást jelentett a tudat irányító erejének felfedezése. Úgy fogalmazott: a sejtek működése megmutatta Isten létezését. Meggyőződése, hogy a világ nem mechanikus alapokon nyugszik, hanem „láthatatlan energián”. Hihetünk neki, hiszen a modern kvantumfizika is ezt igazolja.

Dr. Bruce Lipton munkássága


Bruce Lipton 1993 óta különböző egyetemeken tanít, publikál, és számos televíziós és rádióműsorban is szerepelt. Nemzetközi konferenciák előadója. Az új biológia területén végzett úttörő munkája elismeréseként a 2009-es Goi békedíj kitüntetettje. Ezt a nemzetközi díjat évente Japánban adják át azoknak, akik kiemelkedő módon járultak hozzá a békés és harmonikus világ megvalósításához.

Azt olvashatjuk róla, hogy felfedezései ellentétesek voltak a megalapozott tudományos nézettel, miszerint az életet a gének szabályozzák. Kiemelkedő munkát végzett az epigenetika tudományában, ami hozzájárult az élet jobb megértéséhez. A biológia egyik legfontosabb tudományos területe, az epigenetika. Azt kutatja, hogyan kerülnek át a gén információi egyik nemzedékből a másikba.

A szülők felelőssége

Bruce Lipton sok előadást tartott a szülők felelősségével kapcsolatban is. A tudatos elmének kicsi a befolyása mindaddig, amíg mi nem arra fókuszálunk. Leginkább a tudatalatti, a tanult szokások gyűjteménye igazgatja életünket. Tudatos várandósság! Másképp félelmeket, rossz szokásokat kódolnak a szülők leendő gyermekükbe.

Lipton szerint a magzat már az anyaméhben felkészül arra, ami a kinti világban várja. Információra van szüksége, és érthető módon ezt elsősorban az anyától kapja. Ha a kismama szerető közegben, kiegyensúlyozottan, aggodalmak nélkül tölti a várandós idejét, akkor a gyermek számára ezek az üzenetek válnak alapértékké. Természetesen ennek ellenkezője is igaz. A születés után pedig eleinte a környezet, majd mi saját magunk is módosítjuk, illetve betápláljuk azokat a programokat, melyeket szervezetünk megvalósít.

Post a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*