Köleses zöldségtál recept

Tudatos táplálkozás

  • 40 dkg burgonya
  • 4 zsenge sárgarépa
  • 20 dkg zöldborsó
  • 20 dkg köles
  • 1 kávéskanál kurkuma
  • 1 kávéskanál gyömbérpor
  • 1 kávéskanál őrölt bors
  • 1 teáskanál só
  • 2 evőkanál olívaolaj

Elkészítés

Az olajon megpirítjuk a kurkumát, a gyömbérport, a borsot.

Hozzáadjuk a burgonyát, a sárgarépát, a zöldborsót, a kölest, és a sót.

Felöntjük háromszoros mennyiségű vízzel, és kb 20 perc alatt, lassú tűzön, lefödve puhára főzzük.

További receptek: Tudatos táplálkozás

Post a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*