önkéntesség

Számtalan oka lehet annak, ha valakit érdekel az önkéntesség. Általánosságban kijelenthetjük, hogy aki egy közös cél érdekében, anyagi ellenszolgáltatás nélkül vállal feladatot, az a személy már az önkéntesek egyre nagyobb táborához tartozik. Segíteni egy missziónak vagy egy kulturális megmozdulásban, nagyon jó dolog. Ez nemcsak a fogadó szervezet munkáját könnyíti meg, de maga az önkéntes is profitál belőle. Egy kellemes hétvégét, esetleg néhány hetet eltölteni barátok között, ez az, amire ilyenkor lehetőség nyílik. Ráadásul garantált az újabb, hasznos információk megszerzése és a látókör tágulása is.


Milyen jó részt venni a környezetvédő programokban, milyen jó kiszakadni a hétköznapokból, és természetközeli helyen lakni, ha csak néhány napig is. Erre kínál lehetőséget a Bharata vidéki, nyári otthonában, évente rendszeresen megrendezett önkéntes hét.

Indiai önkéntes programjainkra is lehet jelentkezni.

 

 • Környezetvédelmi hírek Indiából

  A Braj Vrindavan Act Now! (BVAN) nevű aktivista csoport tagjai egy szomorú videót osztottak meg egy közösségi oldalon. Ebben a videóban éppen egyik fő tevékenységüket végzik, szemetet szednek Vrindávanban a szent Yamuna partján, mikor műanyag zacskóban elpusztult teknősöket találnak. A BVAN magyarországi parnerszervezete a Bharata Kultúrteret is működtető India Klub Alapítvány.

   

  Környezetvédelmi hírek Indiából...

 • Önkéntes munka: asrami tábor a Bharata nyári otthonában

  A Bharata vidéki otthonába, a meseszép Nandafalvára hívunk egy rövid hétre 2018 nyarán önkénteskedni Leveles Zoltán vezetésével! Ki szeretnél szakadni a hétköznapokból? Önkéntes munka tanyai levegőn? Szívesen kipróbálnád az asrami életet? Köztünk a helyed!

   

  Önkéntes munka jóga asramban  Nandafalva - hindu templom | Szeged környéki tanyavilág>> 6764 Balástya, Tanya 368.

  Időpont: Önkéntes munka az asramban

  ...
Joomla SEF URLs by Artio