fbpx Rólunk - Bharata Kultúrtér

A Bharata a spirituális indiai kultúra, jóga és asrami hagyományok háza Budapest VII. kerületében, az Almássy tér melletti Tivadar utcában.

Arra törekszünk, hogy India autentikus értékeivel gazdagítsuk a budapestieket – legyen szó jógaprogramokról, táncbemutatókról, koncertekről, személyes előadásokról, filmklubokról vagy asrami hagyományokról.

Azokhoz szólunk, akik hiteles betekintést keresnek India misztikus hagyományaiba: útkeresőkhöz, kikapcsolódásra vágyókhoz, India-rajongókhoz és vallásfilozófiákkal foglalkozókhoz.  Nálunk hiteles és autentikus értékekkel találkozol Az ősi hagyományokból merítünk: az inbound jóga és asrami tradíció, a klasszikus indiai zene és táncok, valamint a meditációs szertartások világából. Tiszta és hiteles források, a több évezredes, klasszikus indiai tradíciókat. Pillants bele programjainkba!Bha­ra­ta Kul­túrtér egyfelől egy családias jóga- és kulturális központ, má­sik arca a mant­ra­­­éneklés alatt tárul fel: amikor felbúg a kagylókürt, megmutatja asrami tradícióit.

Ha kíváncsi vagy arra, milyen értékekre figyelünk többek között indiai útjainkon, olvasd el cikksorozatunkat >>Támogass minket! Támogass minket, hogy India értékeit minél több mindenkihez eljuttathassuk. Többféleképpen tudsz a részévé válni missziónknak: gondoljánk ránk SZJA 1 %-oddal, amikor készíted a bevallásod, vagy segítsd adományokkal a Számodra kedves projektjeinket. A közhasznú adományok rendeltetésszerű felhasználásáról szigorú nyomonkövetést és elszámolást garantálunk.Nézz körül indiai tevékenységeink között. “Vissza Indiának” ideánk szerint, mivel mi mindannyian élvezői vagyunk a több ezer éves indiai kultúrának, ezért tudatos emberként az is a dolgunk, hogy ne csak kapjunk, hanem adjunk is.  Ha pedig szeretnél a Kultúrterünk vidám közösségének tagja lenni, önkénteskedj nálunk! Erre kalandos külföldi missziókon is lehetőséged van. Hol és mikor találsz meg bennünket? Budapesten a VII. kerületben a Tivadar utca 3. alatt.Nyitvatartásunk változó, az előadásaink illetve a bejelentkezéshez kötött óráink rendjét követi.

Comments are closed.