fbpx Meghívhatlak a Bharata nyári otthonába? - Bharata Kultúrtér

Meghívhatlak a Bharata nyári otthonába?

Programajánló

Folytatjuk az asrami hétvégi elvonulás sorozatot. Mint arról a YouTube csatornánkon is beszámoltunk a leendő templomunk előfutáraként egy vidéki asram kialakításán dolgozunk. Gyere, csatlakozz egy intenzív hétvégi programhoz, amikor is reggelenként tanításon vehetsz részt, napközben pedig az asram kialakításán dolgozunk

Az elvonulás időpontja 2021.szeptember 3-tól 5-ig

Mielőtt mutatom a részleteket, szeretném megosztani Veled a templomépítés aktualitásait. Miközben templomhelyet kerestünk, megnyilvánult egy kicsiny ozorai asrami helyszín. Amilyen kell: dimbes-dombos, patakparti.

Úgy döntöttünk, hogy amíg nincs meg a templom helyszíne, addig is létrehozunk egy 15 fő befogadására alkalmas elvonuló helyet. Nos, ide szeretnélek meghívni nyári lelki gyakorlatra és építőtáborra.

Ami pedig a templomi helyszínt illeti, továbbra is várjuk, hogy megnyilvánuljon. Ennek érdekében rengeteg áldást kaptunk a Kumbha Mélán. Végezzük a szolgálatainkat és figyeljük a jeleket. Van kedved csatlakozni?

A részvétel korlátozott számban lehetséges max. 15 főig. Fogynak a helyek, ezért kérlek, a létszámkorlátot vedd figyelembe.

A dharma szolgálatában: Leveles Zoltán Haridzsan

Meghívó az asrami hétvégére 2021.szeptember 3-tól 5-ig

A kialakulófélben levő asram tényleg olyan egy kicsit, mint amikor Pariksit mahárádzs kivonult a Gangesz partjára az élet fennkölt kérdéseiről érdeklődni. Van itt egy kis Himalája-fíling. Igaz, nem a Gangesz, hanem a Cinca-patak energiájában szellemülünk át.

Program

  • Érkezés szeptember 3-án, pénteken késő délután-este (vacsorával várunk)
  • szeptember 4-én reggel 7 órakor A Srimad-bhágavatam tanítása Leveles Zoltán előaásában. reggeli után ismerkedünk a tereppel. A telekhatáron folyó patak környéki erdő felfedezése. Napközben különféle szolgálatok (karbantartási munkálatok, festés, meditációs kert kialakítása, nagytakarítás, lomtalanítás, kerti munkálatok, főzés és ami belefér)
  • szeptember 5-én reggel 7 órakor A Srimad-bhágavatam tanítása Leveles Zoltán előaásában. Napközben a szokásos feladatok. Ebéd után egy kis túrázás a környéken, majd táborzárás

Mit kell hozni?

  • alváshoz mindent, amire szükséged van
  • munkaruhát
  • szobapapucsot
  • Két házban lakunk: egyikben a lányok, másikban a fiúk. Mindkét házban van több ágy, de azért célszerű hozni magadnak matracot vagy polifoamot az alváshoz, ha kinn szeretnél aludni. Arra azért készülj fel, hogy egyszerű körülmények vannak, itt-ott még építkezési terület.
  • Ha szeretnéd, sátrat is hozhatsz.
  • Mindkét házban egy fürdőszoba és WC van.

Hozzájárulás

Nagy hozzájárulás az, hogy jössz segíteni. A költségek fedezésére, illetve a templomépítés projekre adományoddal hozzájárulhatsz, melyet a helyszínre érkezéskor vagy online is megtehetsz.

Helyszín

Ozora. A pontos címet a jelentkezés elfogadása után küldjük.

Legutóbbi 4 napos elvonulásounkon két templomot hoztunk össze. itt megnézheted:

Jelentkezés

A jelentkezés feltétele, hogy a lenti űrlapot kitöltöd és ha még nem jártál nálunk, akkor a jelentkezéssel egyidőben röviden bemutatkozol. Mivel foglalkozol, mit vársz ettől a hétvégétől, mi a motivációd, mihez értesz, milyen munkálatokkal járulsz hozzá az asram kialakításához?

Részvétel korlátozott számban lehetséges, max. 15 fővel.

A jelentkezéshez töltsd ki a lenti űrlapot minél előbb, de legkésőbb 2021. augusztus 31-ig

Szeretettel várom mielőbbi visszajelzésed a fenti űrlap kitöltésével.

A dharma szolgálatában: Leveles Zoltán Haridzsan és a Bharata csapata

Kérem a további részleteket

Részt szeretnék venni az ozorai asrami elvonuláson. Az űrlap feliratkoztat erre az ideiglenes listára, mely a program megvalósulása után megszűnik. A lista célja a táborral kapcsolatos tudnivalók kommunikálása.

Marketing:

2 Comments

Post a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*