Asrami hétvége

Programajánló

Folytatjuk az asrami hétvége sorozatot. Mielőtt mutatom a részleteket, szeretném megosztani Veled a templomépítés aktualitásait. Miközben templomhelyet kerestünk, megnyilvánult egy kicsiny asrami helyszín. Amilyen kell: dimbes-dombos, patakparti.

Úgy döntöttünk, hogy amíg nincs meg a templom helyszíne, addig is létrehozunk egy 15 fő befogadására alkalmas elvonuló helyet. Nos, ide szeretnélek meghívni nyári lelki gyakorlatra és építőtáborra.

Ami pedig a templomi helyszínt illeti, továbbra is várjuk, hogy megnyilvánuljon. Ennek érdekében rengeteg áldást kaptunk a Kumbha Mélán. Végezzük a szolgálatainkat és figyeljük a jeleket. Van kedved csatlakozni?

A részvétel korlátozott számban lehetséges max. 15 főig. Fogynak a helyek, ezért kérlek, a létszámkorlátot vedd figyelembe.

Szerettel várlak az asrami csapattal: Leveles Zoltán Haridzsan

Meghívó az asrami hétvégére 2021.06.18-tól 20-ig

A kialakulófélben levő asram tényleg olyan egy kicsit, mint amikor Pariksit mahárádzs kivonult a Gangesz partjára az élet fennkölt kérdéseiről érdeklődni. Van itt egy kis Himalája-fíling. Igaz, nem a Gangesz, hanem a Cinca-patak energiájában szellemülünk át.

Program

  • Érkezés június 18-án, pénteken késő délután- este (vacsorával várunk)
  • június 19-én reggel 7 órakor A Srimad-bhágavatam tanítása. Napközben különféle szolgálatok (építgetés, gerenda csiszolás, festés, nagytakarítás, lomtalanítás, ketrti munkálatok, főzés és ami belefér)
  • június 20-án reggel 7 órakor A Srimad-bhágavatam tanítása. Napközben a szokásos feladatok. Ebéd után egy kis kirándulás a környéken, majd táborzárás

Mit kell hozni?

  • alváshoz mindent, amire szükséged van
  • munkaruhát
  • szobapapucsot
  • Két házban lakunk: egyikben a lányok, másikban a fiúk. Mindkét házban van 2-3 ágy, ezért mindenképp hozz magadnak matracot vagy polifoamot az alváshoz.
  • Ha szeretnéd, sátrat is hozhatsz.
  • Egyelőre mindkét házban egy fürdőszoba és WC van, így készülj fel a sorbanállásra

Hozzájárulás

Nagy hozzájárulás az, hogy jössz segíteni. A költségek fedezésére, illetve a templomépítés projekre adományoddal hozzájárulhatsz, melyet a helyszínre érkezéskor vagy online is megtehetsz.

Helyszín

7086 Ozora, Petőfi utca 47.

Jelentkezés

A jelentkezéshez töltsd ki a lenti űrlapot minél előbb, de legkésőbb 2021. június 17-ig

Szeretettel várom mielőbbi visszajelzésed a fenti űrlap kitöltésével.

A dharma szolgálatában: Leveles Zoltán Haridzsan és a Bharata csapata

Kérem a további részleteket

Részt szeretnék venni az asrami önkéntes hétvégén. Az űrlap feliratkoztat erre az ideiglenes listára, mely a program megvalósulása után megszűnik. A lista célja a táborral kapcsolatos tudnivalók kommunikálása.

Marketing:

Post a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*