Indiai útibeszámoló

Programajánló

Indiai útibeszámoló | Leveles Zoltán mesél legfrissebb indiai élményeiről 2019. szeptember 27-án 18 órától a Bharata Kultúrtérben.

Misztikus reggel a Gangesz partján monszun idején, 2019 július

India örökzöld érték a spirituális kutatók számára. Aki egyszer megízleli, az örökké visszavágyik a meseországba. Leveles Zoltán nyári indiai élményeit osztja meg a közönséggel. Mesél  Ladakhról, Kasmírról, a szikhek Aranytemplomáról, Rishikésről és minden másról, ami a vetítésre kerülő fotóiból előbújik.

Szeretettel várunk egy közös elmélkedésre. India feeling ezerrel.

A vak koldus, aki lát.
A vak koldus, aki lát.

Leveles Zoltán a Bharata Kultúrtér alapítója, az India Klub Alapítvány elnöke, író, hindu tanító, blogger, indiai spirituális utak szervezője és vezetője.

Leveles Zoltán 1988-ban találkozott a hinduizmussal. Az óind bölcsesség megszállott kutatójaként nyert beavatást a hindu vaisnava tradícióba. Számos szakmai cikk szerzője. Több könyv és film alkotásában is részt vett.

Publikációiban a létkérdéseken túl szívesen foglalkozik napjaink társadalmi problémáival is. India rendszeres látogatója, ahol környezetvédelmi projektekben, valamint középkori kolostorok rekonstruálásán vesz részt.

Ki van nagyobb bajban a rendőrök vagy a motoros?

Vacsorarendelés

Vegán vacsit is rendelnél mellé? A vacsora ára 1200 Ft. Az ételek elkészítése során nem használunk fehér lisztet, fehér sót, fehér cukrot, finomított olajakat. Ehelyett himalája só, baszmati rizs, hidegen sajtolt olajak, kókuszvaj, barnacukor.

A lenti űrlappal rendelheted meg a vacsorád. A helyszínre érkezéskor kell kifizetned.

E-mail cím:*
Név:

Post a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*