Indiai útibeszámoló

Programajánló

Indiai útibeszámoló | Leveles Zoltán mesél legfrissebb indiai élményeiről 2019. szeptember 27-án 18 órától a Bharata Kultúrtérben.

Misztikus reggel a Gangesz partján monszun idején, 2019 július

India örökzöld érték a spirituális kutatók számára. Aki egyszer megízleli, az örökké visszavágyik a meseországba. Leveles Zoltán nyári indiai élményeit osztja meg a közönséggel. Mesél  Ladakhról, Kasmírról, a szikhek Aranytemplomáról, Rishikésről és minden másról, ami a vetítésre kerülő fotóiból előbújik.

Szeretettel várunk egy közös elmélkedésre. India feeling ezerrel.

A vak koldus, aki lát.
A vak koldus, aki lát.

Leveles Zoltán a Bharata Kultúrtér alapítója, az India Klub Alapítvány elnöke, író, hindu tanító, blogger, indiai spirituális utak szervezője és vezetője.

Leveles Zoltán 1988-ban találkozott a hinduizmussal. Az óind bölcsesség megszállott kutatójaként nyert beavatást a hindu vaisnava tradícióba. Számos szakmai cikk szerzője. Több könyv és film alkotásában is részt vett.

Publikációiban a létkérdéseken túl szívesen foglalkozik napjaink társadalmi problémáival is. India rendszeres látogatója, ahol környezetvédelmi projektekben, valamint középkori kolostorok rekonstruálásán vesz részt.

Ki van nagyobb bajban a rendőrök vagy a motoros?

Vacsorarendelés

Vegán vacsit is rendelnél mellé? A vacsora ára 1200 Ft. Az ételek elkészítése során nem használunk fehér lisztet, fehér sót, fehér cukrot, finomított olajakat. Ehelyett himalája só, baszmati rizs, hidegen sajtolt olajak, kókuszvaj, barnacukor.

Teltház miatt további vacsorarendelést nem fogadunk. Sajnáljuk.

Tipp: rendelj magadna finom vegán vacsit az 2019. október 4-i Ahimsza-estre! >> Megnézem

Post a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*