SZJA 1% India Klub Alapítvány, adószám 19561383-2-43


1  Szja India Jóga BudapestIndia békés bölcsessége és vidámsága a 21. század élhető mindennapjaihoz - ezt szeretnénk továbbra is elérhetővé tenni Nektek a Bharata Kultúrtérben. Támogass minket 1 %-oddal és azzal, hogy kampányolsz értünk. Szívből köszönjük!
 

A Bharata Kultúrtérben azokhoz szólunk,

akik hiteles betekintést keresnek India misztikus kultúrájába, hagyományaiba és valláskörnyezetébe. Programjaink között ugyanúgy megtalálhatók óind filozófiai előadások, filmklubok, zenés estek és táncbemutatók, mint jógafoglalkozások és autentikus indiai táncórák.

Adószámunk: 19561383-2-43, India Klub Alapítvány

Váljék ez a hely szellemi és lelki gyarapodásodra, belső megbékélésedre, elmélyülésedre, növekvő kreativitásodra!

Ideáljaink olyan tudatos világpolgárok az ideáljaink, mint Gandhi, Teréz anya vagy Bhaktisziddhánta Szaraszvati, hogy csak néhányat említsünk a világot nagy családnak tekintő lelki forradalmárok listájáról. Amiben közösek ők, hogy globálisan gondolkodtak és helyben cselekedtek. A világ problémáit hitelesen, a jelenükben igyekeztek orvosolni, mert hittek a világ nagycsaládos felfogásában, hogy mindannyian összetartozunk. Valóban annak tudatában éltek, hogy a lokális tettek hatással vannak a nagy egészre.
A Bharata Kultúrtér Hozzád szól - ha mindig is hasonlóan gondolkodtál, akkor tudd: nem vagy egyedül!
Joomla SEF URLs by Artio