A Bharata vidéki otthonába, a meseszép Nandafalvára hívunk egy rövid hétre, július 19-23 között önkénteskedni Leveles Zoltán vezetésével! Ki szeretnél szakadni a hétköznapokból? Önkéntes munka tanyai levegőn? Szívesen kipróbálnád az asrami életet? Köztünk a helyed!

 

Önkéntes munka jóga asrambanNandafalva - hindu templom | Szeged környéki tanyavilág>> 6764 Balástya, Tanya 368.

Időpont

  • 2017. július 19-től 23-ig

Kedvezményes szállást és napi három értkezést biztosítunk minden résztvevőnek: 1000 Ft a teljes ellátás naponta
Jelentkezés, érdeklődés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Leveles Zoltán

 Belekóstolhatsz a tanyavilág jógakolostorának életébe, és napközben önkéntes munkáddal támogathatod Nandafalvát.

  • Egy önkéntes hét egyben egy képzés is, melyen minden nap egy érdekes témát veszünk át (lélekvándorlás, karma stb)
  • esténként filmet nézünk, indiai képeket vetítűnk és Indiáról beszélgetünk

 

 

 

 Részletek:
-- Az oda-vissza utat önállóan vagy egymáshoz becsatlakozva lehet megoldani, de örömmel segítünk koordinálni (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).
-- A szállás kőépületben lesz. Hozzatok hálózsákot, lepedőt és egyéb holmikat (törülköző, szobapapucs, munkásruha, kényelmes ruha a jógázáshoz stb.)
-- A melegvizes fürdés és a teljes finom vegetáriánus ellátás megoldott.
-- Napirend: reggel 7 órai pudzsa és tanítás, majd kiosztjuk a napi teendőket. Esténként filmeket nézünk tudatos életvitel, környezetvédelem stb témákban.
-- A következő napi munkálatokban lehet részt venni: épületkarbantartási munkálatok, némi építkezés (a tavaly megkezdett 3 mini vendégház befejezése), kerti munkálatok, templom és környékének szépítése.Kinek ajánljuk az önkéntes tevékenységet?


Sokszor jelent nagy örömet, egyfajta „szünetet" a mindennapi hajtásba belefáradtaknak ez a tevékenység, hiszen egészen más légkör és környezet.

Az önkéntesként végzett munka mindenkinek jó lehet, aki szeretné hasznosnak érezni magát, egy jó ügy érdekében tenni valamit, kipróbálni magát egy számára új területen, egy csapat részeként tevékenykedni, új kapcsolatokat építeni.

Ez a videó egy korábbi önkéntes héten készült Nandafalván


 

 

 

 

Joomla SEF URLs by Artio