2016.05.21-én 10:00-tól 14:00-ig, Bharata Kultúrtér

Örömmel értesítünk, hogy újra hazánkba látogatott Siddhanta Das és május 21-én szombaton tart egy workshopot a meditációról, pránájámákról, és a mantrákról. Ha a jóga finomabb területei is érdekelnek, és szeretnél egy jót gyakorolni velünk szeretettel várunk!

Joga workshop


Siddhanta Das New Hampshire-ból, az USA-ból érkezett. 15 éve gyakorolja a bhakti jóga iskola gaudíja vaisnava tradicióját. Iyengar jóga tanár. A napokban érkezett Magyarországra indiai zarándoklatáról. Indiában a szent helyeket látogatta meg, mint Vrindavan, Mysore, Rhisikesh, Himalaya.


A négyórás workshop alatt meditációs technikát, légzésszabályozást és a mantra zengését tanulhatja meg a résztvevő. Az elsajátítandó anyag a gyakorló mindennapi rutinjának kialakításában, valamint az oktatásban is segítségére lesznek. A műhely oktatója az anyagi testről, a finom fizikai testről, az érzékekről, valamint a lélekről szóló tudást holisztikus szemlélettel alkalmazza Patandzsali szútrái és a Bhagavad-gítá tanítása, és nem utolsó sorban 20 év intenzív személyes gyakorlása alapján.
A műhely gyakorlatai közepes nehézségűek, ezért intenzív koncentrálást igényelnek a résztvevő részéről. A műhely kezdőknek nem javasolt.


Ez a jógaműhely azoknak szól, akik készen állnak a gyakorlás elmélyítésére, aminek alapfeltétele a fegyelmezett, befelé forduló gyakorlás, hiszen csakis a rendszeres, folyamatos gyakorlás hoz eredményeket.
A műhely díja 4500 Ft.


Helyszín: Bharata Kultúrtér, Bp. VII. Tivadar u. 3.
Bejelentkezés szükséges! Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.