Kétnapos intenzív jógatábort szervezünk a teljes megújulásért a nandafalvi jóga asramban.
 
Jógatábor Nandafalván
 
Gyakoroljuk az ászanákat és légzőgyakorlatokat, relaxálunk, meditálunk, ősi mantrákat recitálunk, valamint a jóga filozófiájával ismerkedünk és önismereti gyakorlatokat végzünk. Oktatónk ismét Szabó Szilvia Jógamájá lesz.

A jógatábor időpontja 2017-ben

2017. július 7-től 9-ig 

Sajnos a májusi jógatáborról lemaradtál. A jó hír az, hogy most pótolhatod.

A jógatábor programja

A hagyományoknak megfelelően intenzív gyakorlással, elméleti órákkal töltjük a napokat. A helyszín tökéletesen alkalmas az elcsendesedésre, kikapcsolódásra, a hétköznapi problémáktól való eltávolodásra, a természet éltető erejének befogadására. Ismerkedünk a hindu kultúrával, a jógikus életmóddal, és sokat gyakorolunk.

A tábor alatti gyakorlások során megerősíthetjük testünket, megszerezhetjük az alapokat az otthoni gyakorláshoz is és fejlődhetünk. Cél kiszakadni egy pár napra a megszokott környezetünkből, feltöltődni valamint a többiekkel való társulás lelkesítő lehet a további kitartó gyakorlásra.
Azoknak is ajánljuk, akik otthon önállóan gyakorolnak, meg lehet beszélni a felmerülő kérdéseket, ki lehet javítani az esetleges hibákat. 

Mindenképpen közünk a helyed, ha 

  • eldöntötted, hogy egészségesebben szeretnél étkezni, de nincs hozzá rutinod; 
  • ha szeretnéd komolyan kipróbálni a meditációt, de Számodra nem elég a könyvekből meríthető inspiráció; 
  • ha szeretnél profitálni a védikus filozófia tanításából; 
  • ha szeretnéd, hogy tested rugalmasabb és energikusabb legyen!
A táborban olyan mélységig jut el a gyakorló, hogy a tanultak a mindennapi életben kényelmesen gyakorolhatóak legyenek, s ne jelentsenek terhet. A foglalkozások nem ígérnek gyógyulást, nagy megvilágosodást, jógikus képességeket. Ehelyett a mindennapokban életszerűen gyakorolható életmód kialakítását célozzák meg: hogyan győzzük le az elme lustaságát? 

Többek között a következő kérdésekre keressük a választ:

  • Lehet-e unalmas a meditáció?
  • Melyek a gyakran elkövetett hibák a meditációban?
  • Hogyan hat a jóga, miben rejlik az ereje?
  • Hogyan élhetek együtt a természettel, ha városban lakom?
  • Milyen természetes módszerek segítik problémáink megoldását, hogy harmóniában élhessünk önmagunkkal és környezetünkkel?
A nandafalvai hindu templom tanyai környezete segíti a befelé figyelést, könnyebben ráhangolódunk a gyakorlatokra, a természet közelsége tökéletessé teszi az ellazulást.
 

A jógatábor ára

 
A jógatábor ára 21000 Ft, mely összeg a teljes ellátást tartalmazza: képzés, hangulatos tanyai szállást 4-6 ágyas szobákban, napi 3 minősági vegán étkezés

Jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
 
 
 
 
 
Joomla SEF URLs by Artio