Indiai kultúrtörténeti körutazásaink célja, hogy a résztvevő a belső nagy utazásában előrébb jusson és a megszámlálhatatlanul sok élmény hatására rengeteget gondolkodhasson az élet dolgain. Útjaink hozadéka India hiteles megismerése. Indiai családokat látogatunk, vidéki kolostorokban és nagyvárosi hotelben is lakunk, iskolákat látogatunk, néhány reggel jógázunk és meditálunk. A világhírű műemlékek megtekintése is része kultúrtörténeti tanulmányútjainknak. Ha majd hazaérsz, nem igazán tudod elmesélni, hogy mit is láttál. Csak annyit tudsz majd mondani: ezt látni kell és át kell élni, és azon kapod magad, hogy már a következő india utad szervezed...

 

Indiai utak a boldogság hazájába

 

Indiai kultúrtörténeti körutazás

Ne utazz el Indiába anélkül. hogy elolvasnád a kiutazáshoz szükséges utazási tanácsainkat, de méginkább az aktuális indiai utunk leírását! Gondoltad volna, hogy magyaroknak is vannak indiai kolostorai, hindu asramjai Indiában?

Csak, hogy értsd, miről beszélek

  • valaki indiai világörökségeket megy látni Indiába
  • valaki mesés indiai fotókért megy Indiába
  • valaki turistaként megy Indiába
  • valaki a világtól elszökni megy Indiába
  • valaki jobb megélhetés reményében megy Indiába
  • és valaki nem biztos, hogy meg tudja fogalmazni, miért is megy Indiába, csak egyszerűen mennie kell: hívja India. 
 
Nos, ha az utóbbi kategóriába tartozol, akkor bátran velünk utazhatsz Indiába! Még néhány ismertetőjele annak, aki a Bharata csapatával szeretne indiába utazni.
 

 ____________________________________________________

Indiai utazás

↑↑↑ Kattints az indiai utazás részleteiért! 

____________________________________________________


Indiai utak egyéb mellékhatásai 

  • hazaérkezésed után nem a világörökségek jelentik majd a legnagyobb élményt
  • anélkül, hogy fotós volnál, mégis a világ legjobb indiai fotóit hozod haza. Lesznek a memóriakártyádon is nagyon jó Indiai fotók, de mégjobbak odabenn: letörölhetetlenek.
  • anélkül, hogy a turizmus vitt volna Indiába, mégis bejártad az indiai turisztikai látványosságokat - de nem ezek jelentik majd az igazi élményt.
  • nem szöktél Indiába, mégis egy más világba kerültél, más bolygóra, mást történelmi időbe

Mindezek csak hozadékai a Bharata Indiai útjainak. Hogy mit nyújt egy indiai utazás a Bharatával - megnézheted indiai útjaink honlapján.

 

Itt is csillapíthatod India-szomjad 

 

 

 
 

Indiai körutazás Leveles Zoltán magyar hindu tanító vezetésével 

 

Indiai körutazás

Indiai körutazás Ladakh

 

 

Indiai körutazás Rajasthan

 

Nézz bele Indiában készült kisfilmjeinkbe, lapozz bele a közel 200 fotóból álló indiai fotógalériánkba és olvasd el az indiai út részleteit a lenti linken! A fotók és a videók korábbi útjainkon készültek...
 
Erre a gombra kattintva megküldöm aktuális indiai útleírásunkat!
 
 
Indiai körutazás reszletek
 
 

  

India egyik legszebb helye

Legalábbis számomra, és azok számára, akik jártak ott. Persze utazási irodák nem merészkednek be. Miért is tennék, hiszen Vrindávanban semmi turizmus nincsen... Ez a film magáért beszél.