fbpx Ahimsza-est - Bharata Kultúrtér

Ahimsza-est

Programajánló

2019. október 4. 18 óra – Bharata Kultúrtér

Szeretettel meghívunk, hogy ünnepeld velünk az erőszakmentességet. Október 2-a Gandhi születésnapja. Ennek apropóján október 2-át az erőszakmentesség világnapjának kiáltották ki.

Október 4-e pedig az állatok világnapja. Rendezvényünkkel az erőszakmentes életért szállunk síkra. Továbbá tisztelgünk az ártatlanul és értelmetlenül lemészárolt állatok előtt.

Legyen az ahimsza-est egy közös meditáció, melyen egy olyan világot álmodunk meg, ahol az egyenjogúság nem tesz különbséget élőlény és élőlény között. Békét minden érző lénynek! Embernek, állatnak, Amazonas erdejének és minden lakójának, békét a Földanyának!

Az est programja

2019. október 4.

  • 18.00 Az erőszakmentesség belső igény – Leveles Zoltán előadása
  • 18.30 Dr. Neethu E.  Mohan táncelőadása
  • 19.15 védikus tűzáldozat – az erőszakmentesség oltárán

Dr. Neethu E.  Mohan az indiai Kerala államból érkezett Magyarországra. Ájurvédikus orvos végzettsége mellett indiai klasszikus táncművész. Az elmúlt 21 évben bharata natyam,  kuchipudi, mohini attam dél-indiai klasszikus táncokat tanult.

Táncművészeti végzettséget a Pracheen Kala Kendra táncművészeti intézetben szerzett. Az általa gyakorolt táncstílusokat Budapesten is oktatja.

Belépő: 1 200,-

Vacsorarendelés

Vegán vacsit is rendelnél mellé? A vacsora ára 1 200 Ft. Az ételek elkészítése során nem használunk fehér lisztet, fehér sót, fehér cukrot, finomított olajakat. Ehelyett himalája só, baszmati rizs, hidegen sajtolt olajak, kókuszvaj, barnacukor.

A lenti űrlappal rendelheted meg a vacsorád. A helyszínre érkezéskor kell kifizetned.

Név:
E-mail cím:*

2 Comments

Post a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*