fbpx A Srimad-Bhágavatam történetek tanításai - Bharata Kultúrtér

A Srimad-Bhágavatam történetek tanításai

Programajánló

Bhagavatam tanítások és Krisna történetek tanításai a Bharatában és Nandafalván. Egy különös tanító ajkaiból hallhatunk tanításokat, aki Indiában töltött zarándoklata után, útban Chile felé Európai körútján Magyarországra is ellátogat. Tanítását mindazoknak ajánljuk, akik a Védikus tanítások iránt nyitottak.

Január 16-án és 17-én Bhaktivédánta Atulananda Ácarya Maharádzs ad tanításokat a Bharatában. Előadásai mindkét nap reggel 7 órakor és este 18 órakor kezdődnek.

Kövesd az aktualitásokat a FB eseményen!

Atulananda acharya maharaj

Reggelente a Srímad-Bhágavatamból ad tanítást, Krisna történeteivel fűszerezve.

A Srimad-Bhágavatamot a Védák végkövetkeztetéseként tartják számon. A Bhagavad-gítá mellett az indiai spirituális tanítások lényegét fejti ki a 21. század emberei számára is érthető módon.

Tipp>> január 18-19-én Nandafalván tart előadásokat.

BHAKTIVÉDÁNTA ATULANANDA ÁCARYA MAHARÁDZS ÉLETE DIÓHÉJBAN
Atulananda swami prabhupada tarsasagabanAtulananda Maharádzs Dél-Amerikában, Chileben született. Argentínában kapott beavatást lelki tanítómesterétől, Bhaktivédánta Szvámí Prabhupádtól, 1974-ben.

Mesterével való találkozás első pillanatától érezte a küldetést, hogy csatlakozva Csaitanya Maháprabhu családjához, ő maga is a lelki értékek, különösen a Krisna-tudat szellemiségét tanítsa.

Tanítómestere eltávozása után, a vaisnava hagyományok szerint a tanítványok közül az arra érdemesek felvállalják a gurui tevékenységet. Sríla B.R. Srídhar Maharádzs és Sríla Bhakti Álóka Paramadvaiti Maharádzs inspirálására ma már Atulananda Maharádzs is felavató guruként szolgálja a hinduizmus vasinava iskoláját.

Post a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*