A lélek felemelését inspiráló spirituális filmek | A közös filmnézés ereje és retró hangulata pótolhatatlan. Különösen, ha film utáni elemzéssel és beszélgetéssel is társul. Várunk szeretettel a Bharata Filmklubjában!

Spirituális filmek a Bharatában

A belépés ingyenes. Vegán vacsora ide kattintva rendelhető 1200 Ft-ért. A vacsorát a film után tálaljuk.

Filmvetítések időpontjai a Bharata Kultúrtérben

Cowspiracy: The Sustainability Secret 

2018. április 27-én 18:30 órakor

környezetvédelmi dokumentumfilm, 2014, angol hang, magyar felirattal

 

 

Cowspiracy spirituális filmklub

 

Filmklubunk következő alkalmakor a környezettudatosság, a klímaváltozás, az újrahasznosítás, az etikus táplálkozás és életmód témaköreiben nézünk meg egy filmet és beszélgetünk utána a látottakról.

A Cowspiracy: The Sustainability Secret (2014) úttörő környezetvédelmi dokumentumfilm. A mindenre elszánt filmes, Kip Andersen, lelkes környezetvédő útját mutatja be, aki felfedezi a bolygó legpusztítóbb iparágát, az állattenyésztést és azt kutatja, hogy a világ legnagyobb környezetvédő szervezetei miért félnek beszélni róla. Sajátos módszereivel utánajár, hogyan tudnánk a leghatékonyabban lassítani a klímaváltozást, csökkenteni az erdők pusztítását, a vizek elszennyezését, a talaj erózióját, kimerülését, megőrizve bolygónkat a következő generációknak.

Ha szívesen nézel elgondolkoztató alkotásokat és benned is felmerült már, hogy fenntarthatatlan a nyugati ember jelenlegi életstílusa, mindenképpen itt a helyed!

A részvétel ingyenes, szeretettel várunk minden érdeklődőt!

A vetítés ingyenes! 

 Vacsorarendelés itt>> Ide a vacsorámmal!

 

 

 

 

Spirituális filmek a Bharata Kultúrtérben Budapesten

 

 

Joomla SEF URLs by Artio