A lélek felemelését inspiráló filmek 

A közös filmnézés ereje és retró hangulata pótolhatatlan. Különösen, ha film utáni elemzéssel és beszélgetéssel is társul. Várunk szeretettel a Bharata Filmklubjában!

Spirituális filmklub a Bharatában

 A belépés ingyenes. Vegetáriánus vacsora a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen a vetítést megelőző estéig előrendelhető 900 Ft-ért. A vacsorát a film után tálaljuk.

Filmvetítések időpontjai a Bharata Kultúrtérben

A minden6ó (Bruce Almighty)

2017. április 7-én 18 órakor

amerikai filozófikus filmvígjáték, 101 perc, 2003

Te mit tennél, ha hirtelenjében megkapnád a világ irányításának feladatát? Helyre tudnád hozni az általad hibásnak vélt világot, vagy mégnagyobb káoszt alkotnál? A minden6ó-ban a Jim Carry-től megszokott stílusban tárul elénk egy lehetséges koreográfia. Talán mégiscsak minden úgy jó, ahogyan van...?

Szerethetjük Jim Carrey-t vagy útálhatjuk, de A minden6ó-nak kötelezően elő kell kerülnie egy spirituális filmklubban. 

Ha láttad a filmet, akkor azért (bizonyára régen láttad), ha nem láttad, akkor azért érdemes megnézni. A minden6ó újragondolva a Bharatában.

 

Minden6o spirituális filmklub

 

A minden6ó egy 2003-as Fantasy-vígjáték, melyet Tom Shadyac, Steve Koren, Mark O'Keefe és Steve Oedekerk írt. A főszereplő Jim Carrey, mint Bruce Nolan egy sikeres TV riporter, aki nem csinálja jól a dolgait, és azt hiszi, hogy Isten egy cseppet sem törődik vele, így maga az úr egy teljes hétig felruházza minden hatalmával, hogy megtudja, milyen istennek lenni. További főszereplők Morgan Freeman, Jennifer Aniston, Steve Carell, Catherine Bell, Lisa Ann Walter és Philip Baker, míg Tony Bennett Cameoszerepben bukkan fel.

Shadyac-nak ez a harmadik együttműködése Jim Carrey-vel – Az első film az Ace Ventura: Állati nyomozó, amely elindította Jim karrierjét, és a második pedig a Hantaboy című film volt. Forrás: wikipedia

 

Filmklub a Bharata Kultúrtérben Budapesten

 

 

Joomla SEF URLs by Artio