Ha van kedved egy kis aktív kikapcsolódásra, akkor szerettel várunk 2018. március 24-én a Bharatába önkénteskedni. Polcok összeszerelésében, a közeljövőben nyíló bolt berendezésében, az oltár körüli felújítási és karbantartási munkálatokban, és természetesen konyhai munkálatokban is várunk segítséget.

Önkéntes nap a Bharatában

 

Az önkéntes nap időpontja

2018. március 24-én - Reggel 9 óra és 17 óra között

Az önkéntes nap helyszíne

Bharata Kultúrtér, 7. kerület, Tivadar utca 3.

Egyéb információ: emailben vagy telefonon: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | +36704088108

Kérjük, regisztrálj előre, hogy az ebédkészítést és a bevásárlást annak megfelelően szervezhessük. A résztvevők ha nem is a segítségükért cserébe, de vendégünk lesznek egy finom vegán ebédre. Ezt csak az előre regisztrált és a munkában tevékenyen résztvevő önkéntesekre érvényes.

Munkálatok szervezése

Az önkéntes nap előtt három nappal egyeztetjük, hogy mit is azok a tevékenységek, amelyekbe szívesen, a kreativitásod kihasználva részt vennél.

Az önkéntes nap és az ebéd természetesen díjmentes.

A munkálatokat délután 5 óra körül fejezzük be, hogy még legyen időnk felkészülni a 18 órakor kezdődő indiai útibeszámolóra. Ha az esti programhoz vacsorát rendelnél, akkor kattints a rendezvény leírására>> Indiai útibeszámoló

Várjuk jelentkezésed!

Itt regisztrálhatsz az önkéntes napra

Kattints ide az önkéntes napra való regisztációhoz. Fél perc az egész>>regisztráció kitöltése