Jógaiskolánk meghirdeti a jógatábor 2018-as időpontjait. Kétnapos intenzív jógatábort szervezünk a teljes megújulásért a nandafalvi jóga asramban. Gyakoroljuk az ászanákat és légzőgyakorlatokat, relaxálunk, meditálunk, ősi mantrákat recitálunk, valamint a jóga filozófiájával ismerkedünk és önismereti gyakorlatokat végzünk. 
 
Jógatábor Nandafalván
Oktatónk ismét Szabó Szilvia Jógamájá lesz.
 

Jógatábor 2018. időpontjai

2018-ban két jógatábort indítunk Nandafalván. Az időpontok a következők:

 • 2018. május 25-27 Betelt!
 • 2018. július 18-22

Foglald le a helyed időben, mert alacsony létszámú csoporttal dolgozunk. A létszám max 20 fő.

A jógatábor programja

A hagyományoknak megfelelően intenzív gyakorlással, elméleti órákkal töltjük a napokat. A helyszín tökéletesen alkalmas az elcsendesedésre, kikapcsolódásra, a hétköznapi problémáktól való eltávolodásra, a természet éltető erejének befogadására. Ismerkedünk a hindu kultúrával, a jógikus életmóddal, és sokat gyakorolunk.

A tábor alatti gyakorlások során megerősíthetjük testünket, megszerezhetjük az alapokat az otthoni gyakorláshoz is és fejlődhetünk. Cél kiszakadni egy pár napra a megszokott környezetünkből, feltöltődni valamint a többiekkel való társulás lelkesítő lehet a további kitartó gyakorlásra.
Azoknak is ajánljuk, akik otthon önállóan gyakorolnak, meg lehet beszélni a felmerülő kérdéseket, ki lehet javítani az esetleges hibákat. 

Mindenképpen közünk a helyed, ha 

 • eldöntötted, hogy egészségesebben szeretnél étkezni, de nincs hozzá rutinod; 
 • ha szeretnéd komolyan kipróbálni a meditációt, de Számodra nem elég a könyvekből meríthető inspiráció; 
 • ha szeretnél profitálni a védikus filozófia tanításából; 
 • ha szeretnéd, hogy tested rugalmasabb és energikusabb legyen!
A táborban olyan mélységig jut el a gyakorló, hogy a tanultak a mindennapi életben kényelmesen gyakorolhatóak legyenek, s ne jelentsenek terhet. A foglalkozások nem ígérnek gyógyulást, nagy megvilágosodást, jógikus képességeket. Ehelyett a mindennapokban életszerűen gyakorolható életmód kialakítását célozzák meg: hogyan győzzük le az elme lustaságát? 

Többek között a következő kérdésekre keressük a választ:

 • Lehet-e unalmas a meditáció?
 • Melyek a gyakran elkövetett hibák a meditációban?
 • Hogyan hat a jóga, miben rejlik az ereje?
 • Hogyan élhetek együtt a természettel, ha városban lakom?
 • Milyen természetes módszerek segítik problémáink megoldását, hogy harmóniában élhessünk önmagunkkal és környezetünkkel?
A nandafalvai hindu templom tanyai környezete segíti a befelé figyelést, könnyebben ráhangolódunk a gyakorlatokra, a természet közelsége tökéletessé teszi az ellazulást.
 

A jógatábor ára

 
A jógatábor ára 22000 Ft, mely összeg a teljes ellátást tartalmazza: képzés, hangulatos tanyai szállást 4-6 ágyas szobákban, napi 3 minősági vegán étkezés

Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.