A Bharata Kultúrtér indiai spirituális zenei sorozatának következő vendége a

Govindas Bhajan Band (Ausztria)

Bharata Kultúrtér, 2016. október 15. 19 órakor, Belépés 1200 Ft

Mantra kirtan koncert a Bharatában - Govindas Bhajan Band

Különös zenei élményre számíthatnak az indiai zene rajongói. Képzeljük csak el a tiroli harmonikás visszhangokat jazz-gitárra és tablára felülni a bhadzsanok szárnyán!

Kövesd az aktualitásokat és rendelj vacsorát 900 Ft-ért az esemény Facebook oldalán

Gyömbéres-citromos-mézes házi tea a Bharata ajándéka minden vendégnek. Tipp>> főzz egy finom gyömbéres teát otthon!

 

 

Raman Reti ViennaRaman Reti ének, harmonika és harmónium. 35 évvel ezelőtti indiai utazásán szeretett bele a harmóniumba, s ez a szerelem azóta is tart. Osztrákként nem is lehetne valódi bhadzsan zenész ha nem került volna keze ügyébe harmonika, melyet már 15 éve szorongat bhadzsan estjein.


Christian Weiss tabla vienna 2Christian Weiss tablaművész. A Vienna Kirtan School alapítójaként az osztrák indiai spirituális zene aktív része. Gyakran kísér tablán Ausztriában vendégszereplő indiai művészeket és szádhukat.


Robin Narayan jazz basszusgitár AusztriábólRobin Narayan basszusgitár. A bécsi konzervatórium Jazz diákja. A jazzen kívül otthonosan mozog más zenei műfajokban is, így több együttesben is basszusgitározik. Az indiai bhadzsanok világa születése óta a sajátja, hiszen már az anyaméhben is bhadzsanokat hallgatott.


Annamarie, ének, harmonika és tampura. A jelenlegi formáció zenészeihez több zsél is fűzi. Azon túl, hogy az indiai spiritualitás elkötelezettje, Raman Reti felesége és a basszusgitáros édesanyja. Civil életben biokertészetben nevelgeti szeretett növényeit.

Tipp: Az együttes vezetőjével készült interjút itt>> Interjú Raman Retivel