A DELHI-Apple Inc. hamarosan új indiai telefon szülőhelye lesz: megkezdik az új iPhone készülékek összeszerelését bangalore-i üzemében, Indiában. A telekommunikáció továbbra is ígéretes beruházás a mobil indiai piacán. A vállalat új piacokat keres iPhone üzletének növekedése érdekében, és India kulcsfontosságú célponttá vált. Már 2017. nyarán elindítják az okostelefonok értékesítését. Az Apple India a kezdeti bevezetéshez az iPhone SE-t választotta. Az SE jelölés special editiont, vagyis különleges kiadást jelent.

 

Olcsó indiai telefon: Apple India - jón az olcsó iPhone

 

Apple Indiai telefon: Mobil India olcsó iPhoneokkal

India várhatóan megelőzi az Egyesült Államokat, az idén a világ második legnagyobb okostelefon-piacává válik. Az okostelefon-eladások több mint 50 százaléka még a kínai gyártók kezében van. A kínai márkák, mint az Oppo és a Vivo egyre népszerűbbek. Ezt követi a Samsung, az Apple globális nagy riválisa. Az Apple eddig jócskán lemaradt. Indiában a kereskedelmi szabályok megkövetelik a külföldi gyártóktól, hogy helyi termékeiket forgalmazzák. A Bangalore-ban készült iPhone SE-k valószínűleg sokkal olcsóbbak lesznek, mint a behozatal.

 

mobil india

India mobilpiaca 2016-ban átlépte a bűvös 1 milliárd aktív előfizetői bázist.

 

Narendra Modi miniszterelnök a „Make in India” mozgalommal több helyi gyártást is elindított. Az Apple India okostelefonj átlagosan 155 dollárba kerül Indiában. A helyi politikusok azt remélik, hogy az iPhone SE jelenlegi ára egyharmadára, 100 dollárra csökken majd. A 1,4 milliárd lélekszámú indiai lakosság számára a mobil India nem csak álom marad. Az Apple India úgy tűnik, jól tudja, hogy mit csinál.